lunes, 27 de octubre de 2014

PORTFOLI DEL TREBALL D'INVESTIGACIÓ

4 comentarios:

  1. Cal rellegir els textos al finalitzar: revisar ortografia, expressió i coherència del nostre argumentari i també la presentació del nostre escrit: títol, justificació, etc.
    Es una pena que no arrodoniu unes reflexions tant interessants i que estarien milor presentades i justificades amb una mica més de temps i treball.

    ResponderEliminar
  2. Preciosa reflexió final: una pena que no l'hem treballat més junts... Quantes de les malalties que assenyaleu són producte de la ignorància ... del deixar-se'n fer, de no ser valent i lluitar pel que és nostre. Aquesta és la nostra ignoarància no és no saber, no tenir coneixements, és viure la vida com si fos la de l'altre, creguent falsedats... Que la superioritat d'alguns no depen del reconeixement que altres en fem d'ella? Que els nobles i aristòcrates no estan ahí amb tot el seu prestigi i poder perquè hi ha molts que encara els aplaudeixen i els tracten com si foren d'altra sang, d'altra classe de persones per sobre ... Mireu el soterrar de la Duquesa d'Alba ... No hi ha amo sense esclau. El racisme, la xenofòbia, l'homofòbia no jauen en la ignorància de no saber que som iguals?

    ResponderEliminar
  3. El vostre missatge final és clar: canviem el món, actuem ja. Però estaria molt bé que indicareu quins són els valors que ens han de moure i en quina direcció hem de caminar. S'interpreta que els il.lustrats però és el seu model de progrés el que voleu del tot? Es sols la ciència, el coneixement tot? Mireu el que ara tenim: més coneixement i més frau, més corrupció, més delictes. Què falla? Què falta?

    ResponderEliminar